zin in seks geen seks in relatie

Geen seks in relatie maar wel veel zin?

Op z’n moment is het lastig een keuze te maken voor verandering, soms kun je niet over praten. Er zijn verschillende oorzaken waarom je partner geen of minder behoefte aan seksueel contact heeft. Toch blijft seks een belangrijk punt, het is niet fijn als je partner geen zin in seks lijkt te hebben. Wat je ook probeert.
Wanneer je van iemand houd en je bent in een relatie, getrouwd of al een geruime tijd samen is het niet makkelijk om bij deze persoon weg te gaan.
Het opgeven van een relatie brengt veel emoties met zich mee en vaak zijn er ook anderen die er op een bepaalde manier de dupe van kunnen worden.
Zeker als je een vrouw bent en zo’n stap moet maken om je weer geliefd en vrij te voelen, een frisse opleving van lichaam en geest is dan ook wel op z’n plaats.
Een gigolo huren is op dat moment een betere manier als het om een contact gaat buiten je relatie.

Als je veel zin in seks hebt maar je partner heeft al langere tijd geen zin in seks meer.

Natuurlijk zijn er ook vrouwen die vreemdgaan buiten hun relatie, dat is niet aan te raden en ook niet nodig. Het zou ook anders kunnen.
Misschien is het al lang geleden dat je voor het laatst naar bed bent geweest met elkaar.. Dan kan de zin in seks een grote rol gaan spelen in de toekomst van deze relatie. Als je er niet uit komt zul je hoe dan ook een uitweg gaan zoeken met de minste weerstand.
Er komt een moment dat je heel zeker weet dat de seks in je relatie niet meer zomaar opleeft en dat je ook aan je persoonlijke behoefte dient te voldoen.
Het is normaal dat er vragen bij je opkomen, zoals hoe moet ik dat aanpakken en wanneer ben ik in de juiste vibe om een gigolo te huren voor seksualiteit en intimiteit.