Een gigolo is een goede oplossing voor:

Alleenstaande moeders

Moeders welke altijd voor hun kinderen zorgen en alleenstaand zijn kunnen er veel baat hebben om zo nu en dan een gigolo in te huren.
Omdat het niet altijd even makkelijk voor deze doelgroep is om een man tegen het lijf te lopen maar wel de behoefte hebben om te ontspannen.
Misschien wel júist voor spanning gaan en een heerlijke massage altijd goed tot z’n recht komt.
Een alleenstaande moeder met kinderen ervaart ook stress en veel tijd om uit te gaan is er vaak niet…
Zo kan het gebeuren dat er jaren voorbij gaan zonder dat je hebt kunnen genieten van seksualiteit en aandacht voor deze persoonlijke behoeftes.

 

Gescheiden vrouwen

Ook voor gescheiden vrouwen kan een gigolo huren een oplossing zijn om weer een nieuwe draai te geven aan het leven als vrijgezel.
Het gebeurd vaak dat na een scheiding een heel gewenningsproces plaatsvindt omdat het leven zonder man nu eenmaal niet hetzelfde is als voorheen.
Een gigolo kan hier een oplossing bieden om naast een heerlijk moment aan het einde van de week er voor te zorgen dat jou zelfvertrouwen en het vertrouwen in mannen gezond blijft en jou datgene geeft waar je naar verlangt.
Niet snel met een nieuwe man in zee gaan zorgt er ook voor dat het steeds lastiger wordt om jezelf open te stellen voor iemand die naar je persoonlijke verhaal luistert waar nodig.

Een relevant verhaal van een gescheiden moeder die nog niet toe is aan een relatie en besluit de stap te nemen kun je hier vinden: Gescheiden moeder heeft ervaring met gigolo

 

Vrouwen die nog maagd zijn

Waar de meeste vrouwen in hun jongere tienerjaren voor de eerste keer seks bedreven en ontmaagd werden door hun vriendje bestaat er nog altijd een grote groep vrouwen die maagd zijn gebleven tot op een oudere leeftijd.
Misschien heb je nog nooit een complete sekservaring gehad of is het er nooit van gekomen om bepaalde redenen maar wil je toch de knoop door hakken en een gigolo inzetten om hier een nieuw licht op te werpen en ontmaagd te worden zodoende de stap naar een vrijer seksleven makkelijker te maken.
Omdat een ontmaagding een bijzondere gebeurtenis is en gepaard kan gaan met enige onzekerheid is het belangrijk dat een gigolo hier rekening mee houd en zich zoveel mogelijk aan past aan jou tempo, hij heeft inzicht in hoe het voor een vrouw is om zo’n ingrijpende gebeurtenis te laten plaatsvinden. Ook is hij zich er van bewust dat dit met de nodige ontspanning samen gaat alvorens het op seksueel contact aan komt.

 

Getrouwde vrouwen

Er zijn stellen die besluiten een andere draai aan hun seksleven te geven, soms omdat dit meer spanning geeft in hun relatie.
Soms uit pure nieuwsgierigheid…
Getrouwde vrouwen welke contact opnemen omdat ze daar zelf voor kiezen komt ook voor.
Niet altijd is de man hiervan op de hoogte.
Het is belangrijk dat het zien van een gigolo op integere wijze gebeurt in een discrete sfeer. Geheimhouding is van groot belang.
Een betrouwbare gigolo weet hiermee om te gaan en zal een groot stuk verantwoordelijkheid op zich nemen in deze situatie.

 

Geen relatie wel seks

Met name als een relatie al lang voort duurt en er weinig tot geen seksueel contact meer met je partner is kan dit erg vervelend zijn.
Zeker als jij je afvraagt wat de rede daarvan is, “vind hij me dan niet aantrekkelijk meer?…heeft hij een ander?…”
Het kan ook zijn dat je om een andere rede geen relatie wenst, maar wel zin in seks hebt of de behoefte weer aantrekkelijk gevonden te worden door een man.
In dit geval kan een gigolo een veilige oplossing bieden zonder gezeur achteraf en je kunt zelf aangeven wat je prettig vindt.
Als het belangrijk is van een man te genieten zonder relatie maar wel toegang tot goede seks dan is daar een goede oplossing voor.

Vrouwen met een handicap

Iedereen zal op dezelfde manier behandeld worden, dat is een groot goed.
Ook vrouwen met een handicap kunnen een gigolo bestellen als daar behoefte aan is.
Komt het voor voor dat je een steuntje kunt gebruiken, begrepen wilt worden en als volwaardige vrouw gezien te worden?
Het is belangrijk dat iedere vrouw van een man kan genieten. Ben je zelf ziek of je wilt een gigolo inhuren voor iemand die ziek is maar wel graag een goed gesprek, massage of seksuele ervaring wenst te beleven, dan is het een goede keuze om daar een professionele escortman voor in te huren.
Tevens behoord het tot de mogelijkheden een gigolo in te zetten als gezelschaps man of als luisterend oor, gewoon een fijn en vertrouwd gesprek tussen twee mensen kan natuurlijk ook.