ontmaagd

Hoe kan ik ontmaagd worden door een man, op een veilige wijze zonder dat iemand dat te weten komt?

Stel, je wilt weten hoe het is om seks te ervaren maar je hebt nog nooit de ware gevonden
Het kan ook zijn dat je misschien moeite hebt om jezelf open te stellen in het bijzijn van mannen.
wat je er aan kunt doen?

Er zijn verschillende redenen om ontmaagd te willen worden door een man, als je nog nooit een seksuele ervaring hebt gehad kan het een probleem gaan vormen op den duur.
Zeker als je je wel wilt open stellen voor de juiste man maar steeds onzeker bent over jezelf en zijn reactie als je het hem wilt vertellen.

Er zijn vrouwen die bewust mannen uit de buurt houden omdat ze wel gevoelens voor deze man beginnen te ontwikkelen maar een eventuele seksuele stap uit de weg gaan om zich niet kwetsbaar te voelen.
Het is daarom niet ongebruikelijk dat jonge maar ook oudere vrouwen zich wenden tot een gigolo bureau als het om zo’n belangrijke stap in hun leven gaat.
Je bent niet de enige die hiermee rondloopt.

In iedere bevolkingslaag komt het voor dat vrouwen nog maagd zijn en er al langere tijd aan denken niet meer als maagd door het leven te gaan.
Dat betekend dat het helemaal niet raar is om nog maagd te zijn, ook niet als je wat ouder bent leeftijd is niet van toepassing en het komt in iedere bevolkingslaag voor dat vrouwen nog geen seksuele partner in hun leven zijn tegengekomen.
Daarnaast komt het ook voor dat vrouwen willen weten hoe een vrouwelijk orgasme voelt. Sommige zijn nog nooit eerder in hun leven klaargekomen.

Een ontmaagding is een belangrijke gebeurtenis en zeker wanneer je duidelijk wilt weten hoe andere vrouwen dat hebben ervaren.
Daarom is het niet iets voor een man die je in die je zomaar in een uitgaansgelegenheid tegen komt.
Het is belangrijk dat je gezien wordt en dat een man zich ervan bewust is wat jou situatie betreft.

 

Al deze dingen kunnen er voor zorgen dat je gaat denken dat het nooit zal gebeuren..

Een gigolo in huren kan een goede oplossing zijn om op een vertrouwelijke wijze te werken om je het vertrouwen op seksueel gebied te geven dat jij nodig hebt om vervolgens vrij te zijn en je een goed gevoel over jezelf te geven… ook als het op seksuele relaties aankomt.
Wil je ontmaagd worden door een man?