kosten gigolo prijs

Een gigolo huren voor het juiste tarief

Het is voor sommige vrouwen een stap in het diepe als het gaat om een mannelijke escort, immers je bent opzoek naar informatie over gigolo’s en wat erbij komt kijken. Daarom heb ik dit stuk voor je geschreven, het is de bedoeling dat je de best passende keuze maakt wat betreft de gigolo en het bedrijf dat de boeking verzorgd.

Wat Kost een gigolo per uur of per date

Stel je besluit staat al vast maar je hebt nog vragen, dan ligt het voor de hand dat de kosten enigszins betaalbaar blijven en je benieuwd bent wat een gigolo kost per uur.

Laatst was ik bij een klant op afspraak, de dame vertelde mij dat er volgens haar niet veel informatie te vinden is over deze vorm van betaalde liefde.
Misschien omdat het tamelijk modern is om een man in te huren voor een avond en het bestellen van een gigolo in Nederland pas sinds een jaar of drie een serieus karakter krijgt. Steeds meer vrouwen weten de weg te vinden… Mede door films als Fading Gigolo (John Turturro) en De ontsnapping (Heleen van Royen) is het onderwerp meer onder de aandacht van het publiek gekomen.
Omdat ik het belangrijk vindt dat iedere vrouw met haar vragen terecht kan wil ik je zo veel mogelijk informatie geven.

Over de vele advertenties op internet

Om even terug te komen om het internet, het is zo dat het aanbod wat als serieus en betrouwbaar beschouwd kan worden vaak ook wat meer aan de prijs is dan de advertentie sites waar sommige mannen zich aanbieden voor bijna niets tot een euro of 100.
Hier is al eerder over geschreven trouwens, maar dit terzijde.

Een man inhuren zal volgens bepaalde websites zo’n 400,- kosten voor een uur of 2. Ik ben bedragen tegen gekomen van 600,- en hoger voor het zelfde tijdsbestek.
Of dit duur is?.. Als geld niet zo’n grote rol speelt maakt dit je misschien niet uit zolang de ervaring naar wens is en het grotendeels is wat je zoekt.
Eigenlijk wil ik niet oordelen over iets waar iedereen de vrije keuze in heeft. Echter er zijn enthousiaste klanten die minder te besteden hebben en graag zichzelf een fantastische ervaring willen geven.

Jou criteria leiden tot de uiteindelijke boeking

Als je een betrouwbaar persoon wilt daten zijn er bepaalde criteria waar zo’n man aan moet voldoen.
Het beste is om gewoon contact op te nemen, een mailtje te sturen met je vragen, aftasten of het goed aanvoelt.. En daarna te beslissen of je het contact tot een daadwerkelijke date laat komen.

Je zult om een vrijblijvende prijsopgave kunnen vragen en daarbij je wensen duidelijk vermelden. Ook is het belangrijk te vragen of er reiskosten bij het tarief inbegrepen zijn of niet.

Reiskosten of niet

Als je er op deze wijze naar kijkt zul je merken dat het in het geval van inbegrepen reiskosten de uiteindelijke kosten in werkelijkheid minder hoog uitvallen in vergelijking met een gigolo welke reiskosten apart berekend.
Zeker als je van plan bent om ook een hotelkamer te boeken is het handig om dit in je achterhoofd te houden bij het maken van je keuze.

Schappelijk tarief en jou wensen

Persoonlijk reken ik een schappelijk tarief vanaf twee uur, omdat uit ervaring blijkt dat twee uur het minimum aan tijd waarbij beiden in de juiste stemming kunnen komen alvorens seks te bedrijven.

Dit stukje is gewijd aan het de vraag, wat mag een gigolo kosten in verhouding tot je persoonlijke wensen. Ik zal proberen in de volgende artikelen wat meer vragen te beantwoorden die betrekking hebben op het huren van een gigolo.

 

Geniet van deze mooie zonnige dag…

Ian.