seks met een escort man

‘Gigolo heeft een date met gescheiden moeder’

Marjan, Moeder van twee dochters en een zoon.
Ze woonde met haar kinderen in een ruime eengezinswoning in Utrecht.
Acht jaar geleden verhuisde ze samen met haar toenmalige man en kinderen vanuit een klein dorpje naar deze toch wel levendige stad.

Fijne buurt, leuke mensen en prachtig huis met een mooie grote tuin uitkijkend op het Zuiden… een heerlijke plek waar ze geregeld in het gras lag te genieten van de zonnestralen in de zomermaanden.
Een lekker hapje en drankje erbij… voor Marjan was dat genieten van hét goede leven.
Haar twee dochters van 19 en 21 jaar gingen destijds steeds meer hun eigen pad op, de meeste zorg bestede ze aan haar jongste kind, haar zoontje van negen.

 

Alles ging goed tot dat haar man een nieuwe vriendin kreeg

Op dat moment leefde Marjan samen met haar man Freek en de kinderen in het prachtige huis in Utrecht. Alles ging goed tot het moment dat Freek een nieuwe vriendin leerde kennen via het internet.
Na veel zorgen en onenigheden kwamen ze tot de conclusie dat een scheiding zou volgen waarna Marjan met haar drie kinderen in de woning zou blijven en Freek bij zijn nieuwe vriendin zou intrekken.

Na een jaar of zes single te zijn geweest, meerdere ‘vriendjes’ te hebben gehad en de moed te hebben opgegeven besloot ze: “voor mij géén man meer…”
Een moeilijke keuze enerzijds, …maar wat moest ze anders?.. Zich steeds weer in dezelfde sleur terecht komen, met een relatie doorgaan die niet werkt?

Duidelijk was geworden dat het niet zo mee zat in de liefde…
Intussen probeerde Marjan zich af te leiden door veel vrienden vriendinnen en familie op te zoeken.
De herfst was in aantocht en de tijd van terrasjes en rosé was zo stilletjes aan ten einde aan het komen, het merendeel van haar vrienden zat deze periode knus op de bank met hun vlam te wachten op de aankomende feestdagen en de winter sfeer…

De eenzaamheid maakte het er niet beter op

Nu werd het toch wel lastig voor Marjan om haar gevoelens aan de kant te leggen en zich op andere zaken buiten haarzelf te richten.
Het verlangen naar affectie en genegenheid bracht haar eenzame dagen, en dan nog te bedenken dat iedereen er warmpjes bijzit tijdens de feestdagen maakt het er niet echt makkelijker op.
Ze wist dat ze eigenlijk toe zou moeten geven en zich durven te laten gaan… helaas bleef het gevoel tegenstrijdig, een man in haar leven zou te veel bagage zijn om op de hals te halen.
Eva, haar beste vriendin is een vrij impulsief persoon met een avontuurlijk karakter, zo’n type dat de hele wereld heeft gezien en alles uitprobeert wat ze interessant vindt…
Op advies van Eva besloot Marjan om eens te kijken of een gigolo huren niet iets leuks zou zijn waar ze op z’n minst een goede ervaring aan zou over houden.
Een stukje eigenwaarde kan nooit kwaat.. dacht ze, en het duurde dan ook niet lang voordat ze op onderzoek uitging.
‘Hoe kan ik een gigolo inhuren’ was het eerste wat ze intypte op internet.
Omdat Eva ervaring heeft met gigolo’s en het met regelmaat voorkomt dat ze een gigolo boekt, was de stap voor Marjan niet zo groot om contact op te nemen en een afspraak te plannen.

 

Schimmige profielen en vage advertenties van mannen

In haar speurtocht stuitte ze op sites met advertenties van mannen die zich aanbieden als gigolo en zeggen iedere vrouw te kunnen plezieren.
Het viel haar op dat de mannen op deze websites soms enkel een vage beschrijving in hun profiel hadden staan en nog maar niet te spreken over de naaktfoto’s die bij deze advertenties stonden.
Naar een sexy foto van een knappe man kijken is nooit verkeerd… zeker niet als hij ook nog eens een appetijtelijk lichaam heeft en een verzorgde uitstraling heeft.
Omdat de vage beschrijvingen en seks gerichte foto’s Marjan met een schimmige indruk achterlieten besloot ze dat dit niet de juiste oplossing voor haar was.
Het was Donderdag een uur of 9 in de avond, Marjan zat op de bank een beetje verveeld met haar telefoon te spelen toen ze de privé site van een gigolo op haar scherm verscheen…
Het zag er op het eerste gezicht vrij transparant uit en ze las de pagina’s die direct haar aandacht trokken.
Vrij snel daarop voelde ze zich een stuk serieuzer benaderd door de verhalen welke Marjan een ander beeld gaven van wat een gigolo voor haar kon betekenen.

“Wat er toen gebeurde is Marjan altijd in haar gedachten bijgebleven…”

Of ze deze ervaring nog een keer over zou doen? …Ontdek NU zelf wat het verschil is tussen de aandacht van een gewone man en dé privé ervaring met een gigolo.
Ervaar jou fantasie voordat het er nooit meer van komt en je later denkt: “Ik heb niet voor mijzelf gekozen terwijl ik heerlijk verwend had kunnen worden”

Carpe Diem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.