Een gigolo bestellen? Deze tips kunnen je helpen bij de boeking.

Omdat er onder Nederlandse vrouwen steeds meer vraag is naar een gigolo en er behoefte is aan de juiste informatie over dit onderwerp heb ik besloten voor deze vrouwen een stappenplan te schrijven zodat het duidelijk is hoe je makkelijk in contact kunt komen en seks met een escort gigolo te kunnen ervaren…

 

1. Bedenk wat je wensen zijn voor je contact opneemt.

Je hebt gezocht naar een gigolo en hebt deze site ontdekt ..maar het is nog belangrijker om te weten wat jou motivatie is om een gigolo in te willen huren.
Ik ga er van uit dat je al een ruime tijd interesse hebt in een gigolo en hebt nagedacht over wat je verwachtingen zijn tijdens de date.

 

2. Geef duidelijk aan waarom je een gigolo zou willen bestellen, is het alleen nieuwsgierigheid?

Enkele redenen kunnen zijn:

  • Je bent nieuwsgierig naar de ervaring…
  • Je hebt zin in seks met een leuke man…
  • Je wilt even een man helemaal voor jezelf zonder verplichtingen…
  • Je wilt aandacht van een man op een vertrouwde en veilige wijze…
  • Je zou je graag seksueel ontwikkelen en meer experimenteren.

 

3. Waar wil je de afspraak laten plaats vinden?

Het ligt voor de hand dat de keuze van de locatie volledig aan jou is, het maakt eigenlijk niet uit wat je in gedachten hebt.
Natuurlijk zijn verzoeken als ‘ik wil graag seks op de top van de Mount Everest’ niet makkelijk te honoreren voor mij (m’n ballen bevriezen) maar je fantasie mag je best gebruiken!

De meeste vrouwen huren een hotelkamer maar er zijn er ook die het prettiger vinden thuis te blijven en vanaf de bank een gigolo bestellen.
Als je het fijn lijkt om lekker thuis in prive sfeer te genieten van een massage of vrijpartij, schroom dan niet om dit kenbaar te maken in het mailcontact.

In dit geval zal ik zo onopvallend mogelijk te werk gaan zodat niemand te weten kan komen wat ons geheime plan is…

 

4. Heb je behoefte aan twee uur met een gigolo of langer?

Omdat het tegenwoordig niet altijd mogelijk is om af te spreken zal ik heel eerlijk en kort zijn.
Dit jaar ben ik een gelukkige vader geworden van een zoontje, hiervoor zal ik natuurlijk de nodige zorg moeten verlenen.

Maar….

Dat neemt niet weg dat je een boeking kunt doen en gebruik kunt maken van de aangeboden diensten waar voor ik in te huren ben.

Tijden de weekenden ben ik volledig beschikbaar, voorkeuren wat betreft tijden staan je volledig vrij… Een gigolo bestellen voor een nacht of enkele uren lekker wilt genieten. Het is bespreekbaar in het mail contact.

Wil je graag doordeweeks een afspraak plannen, geef dit aan en we komen tot een goede oplossing die voor beiden uitkomt.

 

5. Wat zijn de kosten die eraan verbonden zijn?

Een afspraak plannen kan bijna op iedere locatie en vanaf een tijdsbestek van minimaal twee uren.
Hierbij is het zo dat ik niet stipt na twee uur m’n jas aan trek… We blijven mensen, dus als het gezellig is drinken we nog wat na. Natuurlijk blijft het zo dat je mij inhuurt… ik zal niet ingaan op verzoeken als blijven slapen of diensten leveren zonder betaling.

In het mailcontact zul je te weten komen tegen welk tarief je een boeking kunt doen. Nadat we jou wensen bespreekbaar hebben gemaakt.
Meer over de kosten van een gigolo lees je in het blog artikel kosten  als je wilt weten hoe je tot een eerlijke prijs komt.

 

6. Hoe vind de vergoeding plaats en wanneer?

Omdat een gigolo huren een persoonlijke keuze is spreekt het voor zich dat niet iedereen hoeft te weten met wie je contact hebt en er een vergoeding betaald is is het handig om bij aanvang van de afspraak een enveloppe met daarin de afgesproken vergoeding klaar te hebben liggen en deze bij binnenkomst te overhandigen.

Zo is het een stuk ontspannender en kun je je aandacht volledig op het de ervaring te kunnen vestigen. Je kunt nadien heerlijk in je sfeer blijven…